januari, 2024

din23jan(jan 23)17:30don25(jan 25)13:00Spelen met wol en (nat)viltenVoor iedereen!

Details

Start met het maken van b.v. een kei of een windlicht om materiaal en techniek beter te leren kennen om vervolgens aan een groter werkstuk te werken. Speel met wol en kleuren geïnspireerd door de bosrijke omgeving.
  • Aankomst dinsdag 23 januari tussen 14:00 en 17:30 : installeren en de gelegenheid om te wandelen in de mooie omgeving. Rond zes uur wordt er een warme maaltijd verzorgd en kunnen de deelnemers kennismaken. Bep Donner (Elisabeths vilt) vertelt wat we woensdag en donderdag kunnen gaan doen en laat het één en ander zien. Ontbijt en lunch op basis van zelfverzorging. Koffie en thee en een heerlijke warme maaltijd worden verzorgd.
  • Woensdagmorgen en woensdagmiddag wordt er gewerkt. Er wordt gestart met maken van een kei of het maken van een lap vilt of een ander klein werkstuk om het materiaal en de techniek (beter) te leren kennen. In de middag gaan de deelnemers aan de gang met een groter werkstuk waarbij gewerkt wordt met kleuren geïnspireerd door de bosrijke omgeving.
  • Woensdagavond wordt de warme maaltijd weer verzorgd.
  • Donderdagmorgen worden de werkstukken afgerond. We sluiten om 13:00 uur af met de lunch
Incl. begeleiding, materiaal, koffie en thee, twee warme maaltijden. Ontbijt en lunch op basis van zelfverzorging. Ook exclusief overnachten.

min 6 - max 9 deelnemers

Prijs lid

117

Prijs niet-lid

170

Meer informatie

Boek nu

AMS de Hondsrug: mail hondsrug@nivon.nl, of bel 0880 990 980
X