Corona – mededeling

Vanwege de 1,5 meter maatregel kunnen we slechts een beperkt aantal gasten ontvangen. Bij aankomst wordt de QR-code gecheckt en binnen worden mondkapjes gedragen.

Gasten dienen te reserveren. Heb je interesse, neem dan contact op met onze aanmeldsecretaris Henk Vos, het liefst per mail: hondsrug@nivon.nl

Kamperen kan vanaf 1 april ook beperkt. Als kampeerder word van je verwacht dat je geheel zelfvoorzienend bent. Er is geen terrasfunctie en je kunt geen eten of drinken kopen. Als kampeerder maak je alleen gebruik van de sanitaire voorziening voor kampeerders. Wil je komen kamperen, dan dien je van tevoren te reserveren bij de aanmeldsecretaris, hondsrug@nivon.nl. Je mag het huis alleen betreden bij aankomst en vertrek. Dit alles in het kader van de handhaving van de 1,5 meter maatregel. Dit betekent ook dat er geen televisie kan worden gekeken en dat hal en huis bedoeld zijn voor de gasten die in De Hondsrug een kamer hebben gereserveerd. Ondanks deze maatregelen blijft het erg de moeite waard in het Noordlaarderbos te kamperen!  We heten je dan ook van harte welkom!

Kom je er niet helemaal uit? Of wil je binnen 8 dagen reserveren?

Neem dan contact op met ons aanmeldsecretariaat. Zij helpen je graag verder!

tel: 088-09 90 980 of mail: hondsrug@nivon.nl

Boek hier zelf:

X