De Hondsrun

De Hondsrun is een jaarlijks terugkerend loopevenement met afstanden van 6, 9 of 12 km dat je niet wilt missen. Een mooie omgeving en enthousiaste vrijwilligers die bij het parcours van 3 km voor ondersteuning zorgen, resulteren in een plezierige race. Het is een half verhard parcours (een schelpenpad en 500 m hard zand) dat vanuit De Hondsrug begint en waar ook de finish is.

Wanneer

Zondag 22 september 2019.

Waar

Aan de Duinweg nr 6, 9479 TM te Noordlaren ligt De Hondsrug. Wanneer er geen parkeergelegenheid meer is op de parkeerplaats kan men de auto parkeren bij de parkeerplaats aan de Polseweg. (Zie hier.)

Overnachting

Een overnachting is mogelijk door een kamer of bed te boeken op deze website.

Inschrijven en start

Inschrijven kan op de dag zelf, bij de inschrijftafel binnen, tussen 10.30 en 11.30 h. De start is om 12.00 uur voor de ingang van het parkeerterrein.

Kosten deelname

Voor deelname betaal je € 5,- per persoon. Bij inschrijving ontvang je een startnummer met spelden voor bevestiging aan voorkant. Je krijgt een herinneringsmedaille uitgereikt na het afleggen van de gewenste afstand.

Het parcours

Het parcours bestaat uit rondes van 3 km, waarbij deelnemers voor 6, 9 of 12 km kunnen kiezen. Het parcours is half verhard: deels schelpenpad en 500 m hard zand.

Informatie

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Marcel Wetsteijn, 0627432803 of per email op m.wetsteijn@ziggo.nl.