Ouder-kindweek

Ga mee op avontuur bij natuurvriendenhuis De Hondsrug in Noordlaren.

(Groot-)Ouder-kind week van maandag 18 oktober tot vrijdag 22 oktober.

Doe je mee in ons bos?

Van maandagmiddag 18 oktober tot vrijdagochtend 22 oktober organiseert de Hondsrug een gezellige midweek voor (groot)ouders en kinderen.
Op maandag zijn jullie vanaf 2 uur welkom, het programma begint om half 4.
De Hondsrug zorgt voor de activiteiten, de deelnemers zelf voor hun natje en droogje. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen beddengoed en handdoeken meeneemt. Eventueel zijn deze ook te huur op de Hondsrug.
Kosten per kind: 30 euro om mee te doen met de activiteiten.

Wat gaan we deze week zoal doen?

Overdag zijn er 2 activiteiten, namelijk op de morgen en in de middag. ’s Avonds spelen we een spelletje, doen we een avondwandeling, kan er voorgelezen worden of doen we iets anders gezelligs.
De timmerworkshop die Nivon Centraal de huizen aanbiedt zal plaatsvinden op 19 oktober vanaf half 2.
Onder leiding van onze ‘eigen’ IVN-gids maken we een mooie wandeling in onze prachtige omgeving. We gaan boshutten bouwen en bij lelijk weer kunnen we gaan knutselen. Ook gaan we naar Groningen: naar het Stripmuseum in het Forum.
Donderdagavond- de laatste avond- eten we wel met elkaar: heerlijke pannenkoeken! Wij zorgen voor de ingrediënten en jullie gaan samen met je (groot)ouders aan het bakken.
Bij de timmerworkshop en het bezoek aan het Stripmuseum doen de ouders gewoon mee! Vergeten jullie je museumjaarkaart niet? Wanneer zij ook hutten willen bouwen of meewandelen dan kan dat ook!

Informatie:vz.hondsrug@nivon.nl.
Aanmelden: hondsrug@nivon.nl of tel: 0880990980

X